capçalera etsy

Sempre intentem donar el millor servei i des de ja fa temps ens heu anat demanant si fèiem venda on-line… com que no ens agrada dir que NO taaaans cops, per tots aquells que no podeu venir a la nostra preciosa botigueta però que us moriu de ganes de posar en pràctica tots els projectes que us proposem, ja ho teniu aquí!!!! Hem obert una sucursal de la Mertxesites a Etsy!

etsy face

De moment tenim una sèrie de qualitats de llanes de Katia penjades (com les de les fotos) que esperem  us agradin, de mica en mica anirem pujant kits per a que tingueu tooot el necessari per a desenvolupar els vostres projectes.

 PicMonkey Collage blog llanes

 

Si trobeu a faltar qualsevol cosa o necessiteu alguna qualitat específica o projecte concret que no tenim penjat on-line, a traves d’etsy tenim la possibilitat de fer-vos una comanda personalitzada i privada, i si no, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres via mertxesites@gmail.com i intentarem resoldre la vostra petició ;)

Tan mateix el fet de realitzar la vostra compra on-line no vol dir que quedeu desemparats de la mà de Déu, sempre ens tindreu disponibles via xat  (etsy, facebook o mertxesites@gmail.com) per tal de donar-vos el suport necessari en la resolució de la vostra consulta.

Esperem que aquest nou servei us agradi!

Per a qualsevol cosa ja sabeu on trobar-nos.

Que teixiu moooolllt ;)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>